Proiectare, execuţie, testare, perfecţionare.

Fiecare piesă a trecut printr-un proces atent derulat, pentru ca în forma finală să vă servească în mod excepţional, asigurându-vă confort în petrecerea plăcută a timpului liber.

Pe lângă aspectul ergonomic, modelele pliabile au avantajul de a putea fi depozitate într-un spaţiu relativ redus.

 

Calitate

Deoarece iubim şi onorăm lemnul natural, vi-l oferim şi dvs. în forma sa cea mai pură, exteriorizată prin mobilă. Datorită prelucrării de calitate, bradul ca materie primă valorificată prin exploatarea forestieră locală îşi păstrează calităţile pozitive, frumuseţea naturală şi caracterul amiabil. Tratată în mod corespunzător, mobila va deveni o companie longevivă a momentelor de relaxare petrecute cu prietenii sau familia.

Protecție ant-UV

Frumosul devine trainic iar funcţionalul de încredere, prin finisajele atent alese şi tehnologiile aplicate.

Viaţa în natură solicită lemnul, astfel tratarea cu materiale de finisare a suprafeţelor care protejează mobila şi rezistă la acţiunea intensă a razelor solare devine esenţială.

Lazurul pe bază de ulei, cu protecţie anti-UV, dar şi cel pe bază de apă, este de o calitate ireproşabilă, oferind garanţia că suprafeţele tratate îşi păstrează aspectul şi calităţile pe lungă durată.

Garanție

Produsele noastre corespund condiţiilor generale de garanţie, atât timp cât sunt utilizate în mod corespunzător funcţionalităţii desemnate.